miercuri , iulie 24 2024
Home / Casa si Gradina / Geam Termopan Brasov

Geam Termopan Brasov

Ce trebuie sa stiu daca achizitionez o fereastra cu geam termopan Brasov?

Pentru toate cladirile, atunci cand vine vorba despre ferestre, nu exista o optiune care sa fie mai eficienta decat cele cu geam termopan Brasov.

Geamurile termopane au devenit odata cu trecerea timpului, cea mai eficienta solutie pentru fiecare tip de cladire, datorita faptului ca sunt capabile sa ofere o serie de beneficii remarcabile.

Aceste ferestre nu doar ca pot sa imbunatateasca aspectul estetic al cladirii, dar ofera si o serie de beneficii remarcabile in ceea ce priveste confortul, eficienta energetica si economiile pe termen lung.

Acest articol va prezinta in randurile de mai jos, mai multe informatii despre ferestrele cu geam termopan.

Ce este un geam termopan Brasov?

Ferestrele cu Stiati ca multe persoane pot fi puse in dificultate atunci cand trebuie sa isi aleaga ferestrele cu geam termopan Brasov? au doua sau trei straturi de sticla, cu un spatiu intre ele care este umplut cu aer sau gaz inert precum argonul de exemplu.

Acest spatiu de aer actioneaza ca izolatie, ajutand la reducerea zgomotului exterior care intra in casa si prevenind pierderile de caldura. Cele doua sau trei bucati de sticla sunt sigilate etans in cadrul cadrului.

Cum functioneaza ferestrele cu geam dublu?

Cavitatea de aer dintre cele doua geamuri ofera proprietati izolante exceptionale. Actioneaza ca o zona tampon, impiedicand transferul de aer dintre interior si exterior. Acest lucru ajuta la moderarea temperaturilor interioare, reducand costurile energetice pentru incalzire si racire.

Geam Termopan BrasovOrice umiditate care intra in golul de aer se usuca adesea fara a lasa condens pe geamul interior. Acest lucru previne deteriorarea din cauza apei, dezvoltarea mucegaiului si problemele de sanatate asociate. In plus, mai putin zgomot extern patrunde in casa, facand camerele considerabil mai silentioase.

Beneficiile ferestrelor cu geamuri termopan

A alege ferestre cu geam termopan Braosv, poate fi o idee grozava datorita beneficiilor pe care le ofera. Despre cele mai importante dintre acestea, vom discuta pe scurt in continuare:

1. Eficienta energetica

Cu doua sau trei straturi de sticla in loc de unul, geamurile termopan izoleaza mult mai bine. Acest lucru poate reduce costurile de energie prin prevenirea pierderilor de caldura iarna si reducerea castigului de caldura solara vara.

Producatorii de ferestre si usi termopane vor umple golul dintre geamuri cu gaz argon, oferind si mai multa eficienta.

2. Reducerea zgomotului

Straturile duble de sticla si cavitatea umpluta cu gaz absorb zgomotul extrem de bine. Acest lucru reduce semnificativ transmisia sunetelor externe, cum ar fi cele provenite de la traficul sau vecinii zgomotosi. Camerele cu geamuri termopan pot fi cu peste 50% mai silentioase.

3. Prevenirea condensului

Aerul cald retine mai multa umiditate. Deci, atunci cand loveste un singur geam rece de sticla, se formeaza condens. Dar geamul termopan cu strat dublu sau triplu de sticla mentine geamul interior mai cald, impiedicand dezvoltarea apei. Ulterior, inhiba cresterea mucegaiului si potentialele probleme respiratorii.

Alegerea geamului termopan

Atunci cand alegeti o fereastra cu geam termopan Brasov, trebuie sa luati in considerare cateva detalii extrem de importante. Aici ne referim la tipul de sticla pe care il are fereastra (cu doua sau cu trei straturi), dar si la profilul si structura ramelor.

De asemenea, eficienta energetica a ferestrelor conteaza, insa si pretul si serviciile post instalare conteaza foarte mult. Pretul acestor ferestre este influentat de caracteristicile acestora, dar si de dimensiunile lor, si de culoarea tamplariei. De obicei, ferestrele cu tamplaria maro sunt mai scumpe decat cele cu tamplarie alba.

Check Also

Automatizari Control Acces Brasov

Automatizari Control Acces Brasov

Este eficient sistemul de automatizari control acces Brasov la poarta? Un sistem de automatizari control …

Close