miercuri , iulie 24 2024
Home / Servicii / Reparatii Instalatii Electrice Brasov

Reparatii Instalatii Electrice Brasov

Ce probleme rezolva specialistii in reparatii instalatii electrice Brasov?

Serviciile de reparatii instalatii electrice Brasov sunt deosebit de utile in viata de zi cu zi. Multi oameni se confrunta cu o problema electrica si nu stiu ce sa faca. Si mai rau, s-ar putea sa aiba probleme electrice si sa creada ca sunt normale. Echipele de electricieni cu experienta au vazut totul. Vrem sa subliniem cateva probleme electrice de acasa si sa va ajutam.

Posibile reparatii instalatii electrice Brasov

In momentul in care aducem in discutie posibilele defectiuni ale instalatiei electrice, facem o precizare. Exista o multime de astfel de defectiuni posibile care necesita Reparatii Instalatii Electrice Brasov, iar un electrician ar trebui sa fie pregatit.

1. COMUTATORUL DE LUMINI NU FUNCTIONEAZA

Problema este simpla in cazul de fata. Un intrerupator de lumina nu este de incredere, nu va aprinde lumina cand faceti click pe el sau este un dimmer nu reduce luminile. Intr-o astfel de situatie, problema poate proveni din cauza pieselor defecte, a unei greseli de instalare sau a vechimii comutatorului.

Reparatii Instalatii Electrice BrasovAceasta problema electrica se poate datora diferitilor factori. In primul rand, asigurati-va ca becul functioneaza incercand cu un alt corp de iluminat. Asigurati-va ca intrerupatorul este „pornit” si testati o priza langa intrerupatorul luminii pentru a vedea daca alimentarea este in circuit. Dimmerul va functioneaza in orice setare sau deloc?

Solutie: Pentru a va mentine in siguranta, poate doriti sa apelati un electrician profesionist daca un intrerupator nu functioneaza. Chiar daca nivelul de pericol este scazut, solutia in sine este periculoasa.

2. MULTE SUPRATENSIUNI ELECTRICE

Observati supratensiuni frecvente in casa dvs.? O supratensiune este atunci cand alimentarea se opreste sau dispare pentru un moment inainte de a se reporni. Intr-o astfel de situatie, pericolul este normal. Cresterile in timp pot deteriora dispozitivele electronice de pe retea.

Fiti atenti la supratensiuni in jurul casei. Cele mai multe supratensiuni apar pe intreaga grila. Surplusurile nu sunt specifice unei singure camere. Se pot astepta supratensiuni in timpul furtunilor cu fulgere, dar altfel nu ar trebui sa apara.

Singura solutie este sa aduci un electrician profesionist pentru o inspectie . Un profesionist poate arunca o privire asupra retelei dvs. si a cablurilor din casa dvs. pentru a gasi un vinovat. Este posibil sa existe undeva un dispozitiv sau o placa de alimentare defecta conectata la retea.

3. PRIZELE SAU INTRERUPATOARELE SUNT CALDE

Prizele sau intrerupatoarele de lumina sunt calde la atingere? Acest lucru ar putea indica o problema electrica grava care poate provoca incendii. Depanarea problemelor electrice este de obicei dificila, dar nu in acest caz.

Daca atingeti un intrerupator sau o priza si este cald, asta este tot ce trebuie sa stiti. Intrerupatoarele de lumina fierbinte sau prizele calde inseamna ca aveti o problema. Un alt mod de a sti: daca simti un miros de peste langa o priza, verifica daca este cald.

Opriti imediat intrerupatorul de la priza sau comutatorul respectiv si sunati la un electrician. Evitati utilizarea intrerupatorului sau prizei pana cand electricianul soseste sa va ajute.

4. SOCURI ELECTRICE

In aceasta situatie, simtiti un soc usor atunci cand conectati sau porniti un dispozitiv. Nivelul de pericol este unul moderat pana la foarte ridicat. Poate fi fie un aparat defect, fie cablare defecta.

Deoarece acest lucru se poate datora cablajului defect, nu exista o modalitate sigura de a depana aceasta problema. Daca tocmai ati suferit un soc electric, atunci apelati un electrician profesionist.

In acest caz, cea mai sigura optiune este sa contactati un electrician profesionist.

Check Also

Sisteme de Supraveghere Video Brasov

Sisteme de Supraveghere Video Brasov

De ce utilizeaza antreprenorii diverse sisteme de supraveghere video Brasov? In zilele noastre, majoritatea antreprenorilor …

Close