joi , iunie 20 2024
Home / Imobiliare / Apartamente Sanpetru Brasov

Apartamente Sanpetru Brasov

Ghid de alegere apartamente Sanpetru Brasov

Exista multe apartamente Sanpetru Brasov de vanzare pe piata imobiliara din oras. In aceste conditii, persoanelor care doresc sa achizitioneze o locuinta le poate fi greu sa se decida.

Acest articol contine informatii care pot usura munca tuturor celor care se afla in cautarea unui apartament. Cititi pana la final si ajungeti cu un pas mai aproape de locuinta potrivita.

Apartamente Sanpetru Brasov: Ghid util

Exista cativa factori deosebit de importanti care necesita atentie atunci cand vreti sa achizitionati un apartament. Ii enumeram pe scurt in randurile de mai jos.

1. Locatia

In mod evident, locatia este cel mai important factor pe care trebuie sa il aveti in vedere in momentul in care intentionati sa alegeti un apartament.

Este deosebit de important sa va asigurati de faptul ca achizitionati un apartament intr-o zona sigura a orasului. Alegeti un apartament intr-o zona in care aveti cat mai multe facilitati la dispozitie.

Existenta statiilor pentru transport in comun, a farmaciilor si a unui spital, existenta bancomatelor si a bancilor, conteaza foarte mult.

Este de asemenea importanta existenta unitatilor de invatamant in apropierea apartamentului, dar si a altor facilitati. Asigurati-va ca toate facilitatile enumerate anterior sunt apropiate de apartamentul pe care intentionati sa il achizitionati.

Apartamente Sanpetru BrasovDe asemenea, este importanta existenta unui loc de parcare. Daca alegeti un apartament nou intr-un nou complex rezidential Brasov, puteti achizitiona si locul de parcare care va fi al dvs. Astfel, nu veti mai plati anual o taxa pentru locul de parcare catre municipalitate.

2. Etajul apartamentului

Fara doar si poate, etajul la care se afla apartamentul are o mare importanta. Majoritatea persoanelor se feresc de locuintele de la parter si de la ultimul etaj, preferand etajele intermediare.

Apartamentele de la parter si de la ultimul etaj insa, au preturi cu pana la 20 – 25% mai mici. Cu banii pe care i-ati putea economisi in acest fel, v-ati putea utila complet apartamentul.

Apartamentele de la parter au avantajul ca nu au multe scari de urcat, ofera acces usor si rapid in casa, etc. Cele de la parter au mai multa lumina, au o priveliste frumoasa dar si alte avantaje.

In ceea ce priveste etajul pe care il alegeti, tine foarte mult de preferintele personale dar si de apartamentele disponibile in blocul in care doriti sa va mutati. Daca este un bloc nou si sunteti primul sau printre primii cumparatori, atunci aveti mai multe optiuni.

3. Compartimentarea locuintei

Fara doar si poate, si compartimentarea apartamentului este un detaliu care necesita o mare atentie. Pentru persoanele singure, un apartament cu o camera este perfect. Cuplurile se pot orienta spre apartamentele cu doua camere.

Cand discutam despre familii cu un copil, chiar si apartamentele cu doua camere pot fi suficiente. Cand familia are insa doi copii, este recomandat un apartament cu trei sau cu patru camere.

Fireste, aceste apartamente mai au si bucatarie, hol, baie (una sau doua) si balcon (unul sau doua, unele apartamente au chiar si trei balcoane). Depinde foarte mult de constructia blocului si de amplasarea apartamentului.

4. Pret

Nu in ultumul rand, cand vine vorba despre apartamente Sanpetru Brasov de vanzare, pretul are o foarte mare importanta. Toti factorii pe care i-am enumerat in randurile anterioare influenteaza mai mult sau mai putin pretul unui apartament.

Pretul este influentat insa si de starea in care se afla apartamentul (nou, vechi, necesita renovare). Si faptul ca apartamentul este la cheie, este semi finisat sau necesita renovare totala, influenteaza pretul. Practic, pretul unui apartament este influentat de foarte multi factori, unii fiind enumerati anterior.

Asadar, tineti cont de toti acesti factori in momentul in care va aflati in cautarea unor apartamente Sanpetru Brasov. Doar astfel puteti sa va asigurati ca faceti o alegere buna.

Check Also

Ansamblu Rezidential Brasov

Ansamblu Rezidential Brasov

Strategii pentru a alege o locuinta intr-un ansamblu rezidential Brasov Daca v-ati propus sa achizitionati …

Close